Algemene voorwaarden

Gemaakte foto’s en ontwerpen blijven eigendom van Iris Hofland Fotografie.

Kennismakingsafspraken zijn geheel vrijblijvend. Iris Hofland fotografie doet een aanbod in de vorm van een offerte. Tenzij anders overeengekomen, verliest het aanbod haar geldigheid 30 dagen na de datum van verzending door de fotografe.

Om de afspraak vast te leggen dient 50% van het totaal bedrag voorafgaan betaald te worden. Foto’s, producten en/of ontwerpen worden pas afgeleverd nadat de rest betaling volledig is gedaan.

Fotografe werkt met een gekalibreerd beeldscherm waardoor er minimale kleurafwijkingen ontstaan. Iris Hofland Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor (kleur)afwijkingen.

Iris Hofland Fotografie is vrij om beelden te gebruiken als promotie doeleinden op internet (blog/ nieuwsbrief/socialmedia /portfolio) en als drukwerk. Indien de klant niet wil dat de gemaakte beelden worden gebruikt voor promotie doeleinden, dient de klant dit vooraf kenbaar te maken.

Het bewerken of aanpassen van de afgeleverde bestanden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de fotografe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *