Werkwijze en prijzen

Een kind is het kostbaarste bezit van een ouder en de onbeschrijfelijke liefde ontstaat al voor de geboorte! Zwangerschaps- en newborn fotografie biedt een blijvende herinnering aan uw zwangerschap, een bijzondere periode die maar tijdelijk is!

Zwangerschapsreportage
De beste periode voor een bollebuikenshoot is wanneer u tussen de 34 en 36 weken zwanger bent. Met partner, zonder partner of misschien wel met een broertje of een zusje…alles is mogelijk! Misschien vindt u het leuk om uw eerst gekochte knuffeltje voor die kleine of andere persoonlijke spulletjes te gebruiken bij de fotoshoot of om te laten zien hoe groot uw buik is.

Newborn
Een newbornshoot vindt plaats tussen de 4e en de 14e dag na de geboorte. In deze periode slaapt uw baby nog erg veel en hebben wij alle ruimte om hier rustig foto’s van te maken. Er is tussendoor  voldoende tijd voor het voeden en om even te knuffelen met uw kleine aanwinst. De foto’s worden gemaakt met natuurlijk licht of met een daglicht lamp, bij u thuis of in mijn thuis-studio.

Baby- , kinder-, familieshoot en overige
Kinderen veranderen snel en door dit regelmatig vast te laten leggen ontstaat er een leuk overzicht van een belangrijke periode in zijn of haar leven. Ik vind het belangrijk dat het kind zichzelf kan zijn en plezier heeft. We nemen de tijd om tussen door te kunnen spelen en te eten en drinken. Op deze manier ontstaan er leuke ongedwongen foto’s. Of u nu uw liefdevolle gezin op de foto wilt hebben of een mooie reportage met uw partner wilt, dan doe ik dat graag! Dit kan bij u thuis, in mijn studio of op een mooie locatie.

  • 2 a 3 uur durende fotoshoot
  • Contactsheet met ca. 20 nabewerkte foto’s om uit te kiezen
  • 6 Hoge resolutie beelden kleur en zwart/wit
  • 2 afdrukken van 13x18cm (van de gekozen 6 beelden)
  • Prijs € 99,00

Meer foto’s bestellen van een reportage? Dat kan natuurlijk ook!
5 extra foto’s: € 47,50 | 10 extra foto’s: € 75,00

Trouwreportage
Tijdens het fotograferen van jullie bruiloft focus ik me voornamelijk op de mooie momenten, unieke eigenschappen van jullie en natuurlijk de gasten. Van te voren zullen we eerst kennismaken, omdat het wel moet klikken met de fotograaf. Ik ben tenslotte een groot deel van de dag aanwezig op een van de mooiste dagen van jullie leven. We zullen jullie wensen bespreken en ook het draaiboek en eventuele locaties komen aan bod.

  • 6 uur fotograferen van de mooiste momenten
  • 150-250 hoge resolutie beelden kleur en zwart/wit
  • 4 afdrukken naar keuzen van 20x30cm
  • Prijs € 795,00

 

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *