Hi, 

Wat leuk dat je mijn site een bezoekje brengt! Mijn naam is Iris en kom uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Vrouw van Pepijn, mama van Evi (2016) en Jens (2019) en verder gewoon lekker mezelf. 

In 2008 ben ik afgestudeerd als Grafisch Vormgever. Tijdens mijn opleiding ben ik gaan fotograferen en sindsdien mijn camera nooit meer los gelaten. Ik fotografeer voornamelijk kinderen en dan het liefst in een studiosetting. Maar ook papa, mama, tante, oom, opa’s en oma’s zet ik graag op de kiek! Ik vind het belangrijk dat mijn modelletjes het leuk vinden om op de foto te gaan en zo zich zelf kunnen zijn. Dat gaat natuurlijk niet altijd vanzelf, maar met een beetje geduld, een vleugje liefde en vooral met een hele hoop plezier ontstaan de leukste foto’s!

Naast het fotograferen heb ik ook nog een parttime baan, houd ik van taarten bakken, schilderen/schminken, gezellig met mijn vrienden op stap en organiseer ik graag feestjes voor en met vrienden en familie. Als ik mijn creativiteit kan gebruiken ben ik gelukkig, dus dat doe ik dan ook maar al te graag!

Liefs, Iris